ADVERTENTIE
Bron :: paulbinet from Getty Images
Rijstsoep met vlees
Lekkere rijstsoep met vlees, die vullend en voedzaam is. Perfect voor koude dagen, als je iets warms in je buik nodig hebt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g rundvlees
- 100 g Rijst
- 1 stuk De Ui
- 2 stuk wortelen
- 1500 ml water
- 2 Lepels olie
- 1 stuk laurierblad
- 2 stuk Balletjes piment
- 1 Lepel zout
- 1⁄2 Lepel Peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Reinig en snijd het vlees in blokjes. Schil en snijd de wortel en ui in dunne plakjes.
2. Stap
Verhit de olie in een pan en bak het vlees bruin. Voeg de gesneden ui toe en roer tot de ui glazig is.
3. Stap
Voeg de wortel, laurierblad, piment, zout en peper toe. Roer en laat 5 minuten op middelhoog vuur staan.
4. Stap
Voeg de rijst en het water toe. Breng aan de kook, verlaag daarna de temperatuur en kook tot het zacht is, ongeveer 30 minuten.
5. Stap
Verwijder het laurierblad en de nieuwe specerijen voor het serveren.