ADVERTENTIE
Bron :: frederique wacquier from Getty Images
Risotto met kippenvlees en spinazie
Deze heerlijke risotto is eenvoudig te bereiden en is ideaal voor elke gelegenheid. Het zit vol smaak en dankzij de combinatie van kippenvlees en spinazie is het ook voedingskundig gebalanceerd.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g kipfilet
- 2 mokken Rijst
- 200 g Verse spinazie
- 3 el boter
- 1 stukjes De Ui
- 4 mokken water
- 1 mok melk
- 2 Artikel zeezout
- 1⁄2 Artikel gemalen zwarte peper
- 1⁄2 Artikel knoflookpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
In de pot doen we boter en bakken we fijngehakte ui goudbruin.
2. Stap
Dan voegen we het gesneden vlees toe.
3. Stap
We geven alles 1 kopje water en sudderen het ongeveer 10 minuten.
4. Stap
Dan voegen we gewassen spinazie toe en roeren we tot de spinazie verwelkt en in volume afneemt.
5. Stap
Voeg vervolgens de rijst toe, samen met 3 kopjes water en 1 kopje melk.
6. Stap
We koken tot alle water door de rijst is opgenomen.
7. Stap
We brengen de risotto op smaak met zout en peper.