ADVERTENTIE
Bron :: NoirChocolate from Getty Images
Romige koolrabisoep
Deze romige koolrabisoep is een uitstekende keuze voor een gezond dieet. Het zit boordevol vitaminen en mineralen, is gemakkelijk te bereiden en smaakt fantastisch.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stuk koolrabi
- 2 stuk wortelen
- 1 stuk De Ui
- 2 el boter
- 11⁄2 l bouillon
- 200 ml kookroom
- 1 stuk laurierblad
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel zout
- Geroosterd brood
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
1. Stap
We snijden koolrabi, wortelen en uien in kleine blokjes.
2. Stap
Smelt de boter in een pan en bak de groenten erin tot ze zacht zijn.
3. Stap
We voegen kruiden en een laurierblad toe.
4. Stap
We gieten de bouillon erover en laten het ongeveer 20 minuten koken.
5. Stap
We mixen de soep tot een gladde massa en voegen kookroom toe. We laten het nog even sudderen.
6. Stap
We serveren het warm, bestrooid met kruiden naar smaak en met geroosterde stukjes brood.