ADVERTENTIE
Bron :: MariaShumova from Getty Images
Romige tomatensoep met kaas
Romige tomatensoep met kaas is een heerlijke en comfortabele maaltijd. Het is gemakkelijk te bereiden en dankzij de eenvoud zit het vol van smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 800 g Ingeblikte tomaten
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 2 lepels olijfolie
- 500 ml Kippenbouillon
- 1 lepel oregano
- 1 lepel basilicum
- 100 ml kookroom
- 100 g geraspte kaas
- 1 štípka zout
- 1 štípka Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze goudbruin.
2. Stap
Voeg de tomaten, basilicum, oregano, zout en peper toe. Kook ongeveer 10 minuten.
3. Stap
Voeg kippenbouillon toe en laat het nog 15 minuten sudderen.
4. Stap
Gebruik de staafmixer om de soep tot een gladde consistentie te mixen.
5. Stap
Voeg de kookroom en geraspte kaas toe.