Bron :: phbcz from Getty Images
Rundergoulash met pasta
Perfect recept voor runderstoofpot met pasta, die ik meestal klaarmaak voor speciale gelegenheden.
Ingrediënten
- 500 g Rundvlees
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 stuk De Ui
- 1 stuk Rode pepers
- 1 stuk groene peper
- 3 stuk Wortelen
- 2 lepels Paprikapoeder
- 750 ml Runderbouillon
- 250 g pasta
- zout en peper
- olie
Laatste folders
Procedure
Snijd het vlees in stukken van ongeveer 3x3 cm.
Snijd de ui, knoflook en paprika fijn. Wortelen in rondjes. Vergeet niet dat de groenten in de stoofpot aanzienlijk bijdragen aan de smaak en de consistentie van de saus.
Verhit de olie in een steelpan, voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui lichtbruin is. Het is heel belangrijk om in dit stadium regelmatig te roeren zodat de ui en knoflook niet verbranden.
Voeg het vlees, de paprika en de wortels toe. Rooster ongeveer 10 minuten en voeg dan paprikapoeder, zout en peper naar smaak toe.
Giet de bouillon erbij, voeg de groenten toe en laat ongeveer 1 uur zachtjes sudderen.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.