ADVERTENTIE
Bron :: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Rundvlees in tomatensaus
Traditioneel rundvlees bereid in een smakelijke en zijdezachte tomatensaus.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 800 g rundvlees
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 800 g Blik tomaten
- 1 stukjes bouillon
- 1 theelepel Gemalen paprika
- 1 stukjes laurierblad
- 1 theelepel Zwarte gemalen peper
- 1 theelepel zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verhit de olie in een koekenpan en voeg het rundvlees toe. Bak het aan elke kant bruin. Haal het vlees eruit en leg het opzij.
2. Stap
Bak de fijngehakte ui en knoflook in dezelfde pan tot ze van kleur veranderen in goud.
3. Stap
Voeg de tomaten uit blik toe aan de pan, inclusief het sap. Voeg bouillon, gemalen paprika, laurierblad, zout en peper toe. Roer en laat het even sudderen.
4. Stap
Doe het vlees terug in de pan en meng het met de saus. Dek af en laat het ongeveer een uur sudderen op middelhoog vuur, tot het vlees helemaal zacht is.