ADVERTENTIE
Snelle glutenvrije aardbeientaart
Deze taart is een geweldige oplossing als je zin hebt in iets zoets en tegelijkertijd iets gezonds en glutenvrij wilt. De aardbeien geven het een frisheid en onweerstaanbare smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
15
Mand
- 200 g Glutenvrij meel
- 100 g boter
- 80 g suiker
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 300 g Aardbeien
- 2 el suiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
In de kom mengen we alle droge ingrediënten voor het deeg. We voegen boter en eieren toe en verwerken tot een glad deeg.
2. Stap
We rollen vaak uit en plaatsen in een ingevette vorm. We verspreiden schoongemaakte en gesneden aardbeien over het deeg.
3. Stap
We bakken de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten.
4. Stap
Laat de afgewerkte taart afkoelen voordat we hem serveren.