:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/XWopd_65dC3CnaK0cOr7/c9faac8c0ce783fa1809394c82f8f4.jpeg)
Bron :: arina7 from Getty Images
Spinaziesoep met ei
Spinaziesoep met ei is een geweldige keuze als je snel iets gezonds wilt eten. Deze soep is een geweldige bron van ijzer en eiwitten.
Ingrediënten
- 500 g Jonge spinazie
- 4 stukjes Eieren
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 1 l bouillon
- 2 el Meel
- 100 ml kookroom
- Zout, peper
- Boter om te braden
Laatste folders
Procedure
Bereid eerst de groenten voor. Maak de ui en knoflook schoon en snijd ze fijn. Fruit de ui in een koekenpan goudbruin in boter en voeg de knoflook toe.
Bak in dezelfde pan de spinazie die je eerder hebt afgespoeld en hebt laten uitlekken.
Voeg dan bloem toe om de soep wat in te dikken. Roer tegelijkertijd de bouillon erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Laat de soep ongeveer 15 minuten zachtjes koken en giet er dan de kookroom bij.
Kook de spinaziesoep nog ongeveer 5 minuten en kook ook de eieren hard.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Spinaziesoep met ei
Spinaziesoep met ei is een geweldige keuze als je snel iets gezonds wilt eten. Deze soep is een geweldige bron van ijzer en eiwitten.
Bereid eerst de groenten voor. Maak de ui en knoflook schoon en snijd ze fijn. Fruit de ui in een koekenpan goudbruin in boter en voeg de knoflook toe.
Bak in dezelfde pan de spinazie die je eerder hebt afgespoeld en hebt laten uitlekken.
Voeg dan bloem toe om de soep wat in te dikken. Roer tegelijkertijd de bouillon erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Laat de soep ongeveer 15 minuten zachtjes koken en giet er dan de kookroom bij.
Kook de spinaziesoep nog ongeveer 5 minuten en kook ook de eieren hard.
Hoe heb je dit recept gemaakt?