ADVERTENTIE
Bron :: arina7 from Getty Images
Spinaziesoep met ei
Spinaziesoep met ei is een geweldige keuze als je snel iets gezonds wilt eten. Deze soep is een geweldige bron van ijzer en eiwitten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Jonge spinazie
- 4 stukjes Eieren
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 1 l bouillon
- 2 el Meel
- 100 ml kookroom
- Zout, peper
- Boter om te braden
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Bereid eerst de groenten voor. Maak de ui en knoflook schoon en snijd ze fijn. Fruit de ui in een koekenpan goudbruin in boter en voeg de knoflook toe.
2. Stap
Bak in dezelfde pan de spinazie die je eerder hebt afgespoeld en hebt laten uitlekken.
3. Stap
Voeg dan bloem toe om de soep wat in te dikken. Roer tegelijkertijd de bouillon erdoor en breng op smaak met zout en peper.
4. Stap
Laat de soep ongeveer 15 minuten zachtjes koken en giet er dan de kookroom bij.
5. Stap
Kook de spinaziesoep nog ongeveer 5 minuten en kook ook de eieren hard.