ADVERTENTIE

Bron :: Atide from Getty Images

Spread van restjes geroosterd vlees

Heerlijke spread gemaakt van restjes geroosterd vlees. Geschikt voor ontbijt of als snelle snack gedurende de dag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 300 g Gebraden vlees Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Mayonaise Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Mosterd Toegevoegd aan
  • 1 stuk knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Solamylu Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Gemalen peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Snijd het vlees in kleine stukjes.

2. Stap

Schil de ui en knoflook en hak ze fijn.

3. Stap

Meng en pureer al het voedsel grondig met een vork tot je een spreadbare consistentie krijgt.

4. Stap

Voeg solamyl toe om de spread te verdikken.

ADVERTENTIE
5. Stap

Proef en voeg eventueel zout en peper toe.

6. Stap

Serveer op vers brood of toast.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Spread van restjes geroosterd vlees

Heerlijke spread gemaakt van restjes geroosterd vlees. Geschikt voor ontbijt of als snelle snack gedurende de dag.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het vlees in kleine stukjes.

2. Stap

Schil de ui en knoflook en hak ze fijn.

3. Stap

Meng en pureer al het voedsel grondig met een vork tot je een spreadbare consistentie krijgt.

4. Stap

Voeg solamyl toe om de spread te verdikken.

5. Stap

Proef en voeg eventueel zout en peper toe.

6. Stap

Serveer op vers brood of toast.

Ingrediënten
300 g
Gebraden vlees
1 stuk
De Ui
2 Lepels
Mayonaise
1 Lepel
Mosterd
1 stuk
knoflook
1 Lepel
Solamylu
1 Lepel
Gemalen peper