ADVERTENTIE
Taart met kwark en fruit
Je kunt nooit te veel van dit soort recepten hebben. Taart op een bakplaat voor het weekend bakken of voor een onverwacht bezoek.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
24
Vaak
- 160 g Gladde speltmeel
- 160 g Halfgrof meel
- 120 g Riet suiker
- 250 ml Melk
- 100 ml Raapzaadolie
- 2 stukjes Eieren
- 1 Pakket bakpoeder
- 1 verpakking Vanillesuiker
Kwarkvulling
- 500 g Kwark
- 200 g roomkaas
- 1 stukjes ei
- 20 g Eiwit
- 2 el Maïszetmeel
- naar smaak Zoetstof
- Abrikozen
- frambozen
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren toe en mengen ten slotte melk en olie. We gieten de helft van het deeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
2. Stap
We mengen alle ingrediënten voor de vulling (behalve het fruit). We brengen de vulling aan op het deeg, leggen het fruit erop en gieten de tweede helft van het deeg erover.
3. Stap
Plaats de voorbereide taart in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 45 minuten.