ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Taart met kwark en slagroom

Meng in een kom bloem, suiker en bakpoeder. Voeg boter en eieren toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en leg het in de vorm.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Bakpoeder Toegevoegd aan

Kwarkvulling

  • 500 g Magere kwark Toegevoegd aan
  • 150 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Slagroompoeder Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 200 ml melk Toegevoegd aan

Appelvulling

  • 3 stukjes Appel Toegevoegd aan
  • suiker Toegevoegd aan
  • water Toegevoegd aan

Overige

  • cacao Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder. Voeg de boter en het ei toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en plaats het in de vorm.

2. Stap

We slaan de kwark op met suikers.

3. Stap

We kloppen de slagroom met melk. De kwark dikker na kloppen met suiker.

4. Stap

We maken de appels schoon, raspen ze en laten ze een tijdje sudderen met suiker.

5. Stap

We leggen de appelvulling op het deeg en bakken deze in een voorverwarmde oven op 180 °C ongeveer 45 minuten.

6. Stap

Na de taart smeren we na het afkoelen de kwarkvulling en laten we hem in de koelkast opstijven.

7. Stap

Bestrooi de taart voor het serveren met geraspte chocolade of cacao.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten