ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Taart met kwark en slagroom
Meng in een kom bloem, suiker en bakpoeder. Voeg boter en eieren toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en leg het in de vorm.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 200 g Meel
- 100 g suiker
- 100 g boter
- 1 stukjes ei
- 1 verpakking Bakpoeder
Kwarkvulling
- 500 g Magere kwark
- 150 g bloemsuiker
- 2 stukjes Slagroompoeder
- 1 stukjes vanillesuiker
- 200 ml melk
Appelvulling
- 3 stukjes Appel
- suiker
- water
Overige
- cacao
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder. Voeg de boter en het ei toe en kneed het deeg. Rol het deeg uit en plaats het in de vorm.
2. Stap
We slaan de kwark op met suikers.
3. Stap
We kloppen de slagroom met melk. De kwark dikker na kloppen met suiker.
4. Stap
We maken de appels schoon, raspen ze en laten ze een tijdje sudderen met suiker.
5. Stap
We leggen de appelvulling op het deeg en bakken deze in een voorverwarmde oven op 180 °C ongeveer 45 minuten.
6. Stap
Na de taart smeren we na het afkoelen de kwarkvulling en laten we hem in de koelkast opstijven.
7. Stap
Bestrooi de taart voor het serveren met geraspte chocolade of cacao.