ADVERTENTIE
Bron :: zita-stankovas-images from Canva
Taart met mascarpone en frambozen
Een perfecte en eenvoudige taart met mascarpone en frambozen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Romp:
- 200 g boterkoekjes
- 110 g boter
Vulling:
- 500 g cottage kaas
- 200 g mascarpone
- 160 g bloemsuiker
- 1 stukjes ei
- 3 druppels vanille-essence
- 1 el gewoon meel
Frambozenlaag:
- 500 g frambozen
- 3 el Riet suiker
- Gelatine
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
We vermengen de koekjes en voegen er boter aan toe.
2. Stap
We leggen het deeg uit op bakpapier.
3. Stap
We doen de koekjesbasis erin.
4. Stap
In de kom mixen we alle ingrediënten voor de vulling.
5. Stap
Giet de room over de korst en bak ongeveer 40 minuten op 150°C.
6. Stap
Laat het na het bakken afkoelen.
7. Stap
Frambozenlaag: plaats de frambozen in een pan, voeg suiker toe en giet 300 ml water in.
8. Stap
Laat het mengsel koken, zeef het en maak van de frambozenbasis gelatine volgens de instructies.
9. Stap
Voeg de frambozen toe aan de afgewerkte gelatine, maar roer alleen lichtjes om te voorkomen dat ze volledig afbreken en giet ze over de cheesecake.