ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení
Taart van zachte kwark
Deze zachte kwarktaart is ideaal voor zondagen en feestdagen. Het is heerlijk, romig en smelt in je mond.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 250 g Glad meel
- 100 g Suiker
- 150 g Boter
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 500 g Kwark
- 200 ml Slagroom
- 2 stukjes Eieren
- 150 g Suiker
- 1 verpakking Vanillesuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de bakvorm voor.
2. Stap
Maak het deeg van bloem, suiker, boter, ei en bakpoeder en laat het rusten in de koelkast.
3. Stap
Bereid de vulling voor door kwark, room, eieren, suiker en vanillesuiker glad te mengen.
4. Stap
Rol vaak uit en verdeel in 2 delen.
5. Stap
Plaats het eerste deel in de vorm, giet de vulling erover.
6. Stap
Leg het tweede deeg op de vulling.
7. Stap
Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende ongeveer 50-60 minuten.
8. Stap
Laat de taart afkoelen voor het serveren en bestrooi hem met poedersuiker.