ADVERTENTIE
Bron :: Wiktory from Getty Images
Tomatenjam
Tomatenjam is een creatief en smakelijk alternatief voor traditionele zoete jam. Met zijn unieke zoetzure smaak en mooie rode kleur is het een geweldige aanvulling op het ontbijt, maar ook bij verschillende desserts.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 1500 g Tomaten
- 1000 g suiker
- 1 stukjes citroen
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We maken de tomaten schoon, snijden ze in stukjes en doen ze in de pan.
2. Stap
We voegen suiker en citroensap toe en koken op een matig vuur totdat de suiker volledig is opgelost.
3. Stap
Dan verhogen we de temperatuur en koken we nog ongeveer 20 minuten, tot het mengsel dikker wordt.
4. Stap
We vullen de afgewerkte jam in glazen.
5. Stap
Sluit en laat afkoelen. We bewaren de jam op een koele en donkere plaats.