ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: ponce_photography
Tomatenpasta
Recept voor snelle tomatenpasta, geschikt voor lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta
- 400 g pasta
Saus
- 2 el olijfolie
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 800 g Ingeblikte tomaten
- 1 Artikel suiker
- 1 Artikel Zout
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Pel en hak de ui en knoflook fijn.
2. Stap
Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui toe. Bak het goudbruin.
3. Stap
Voeg de knoflook toe en rooster nog 2 minuten.
4. Stap
Voeg blik tomaten, suiker, zout en peper toe. Kook gedurende 15-20 minuten.
5. Stap
Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en laat ze uitlekken.
6. Stap
Mix de saus (gebruik een mixer of staafmixer). Als je stukjes tomaat in de saus lekker vindt, hoef je deze niet te mixen.
7. Stap
Meng de saus met de pasta. Serveer het onmiddellijk.