ADVERTENTIE
Tomatensaus met gehaktballetjes
Een dikke en smaakvolle tomatensaus met gehaktballetjes die u kunt serveren met pasta of rijst.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Saus
- 1 verpakking Voorbij
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel basilicum
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel zout
- 1⁄2 theelepel Zwarte peper
Kogels
- 500 g gehakt
- 1 stukjes ei
- 100 g geraspte kaas
- 2 el paneermeel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Bak de fijngehakte ui en knoflook in de olie op de pan.
2. Stap
Voeg de passata, suiker, basilicum, oregano, zout en peper toe en laat het langzaam koken.
3. Stap
Ondertussen bereiden we de gehaktballen voor. Meng het vlees, eieren, kaas en broodkruimels en vorm ballen uit dit mengsel.
4. Stap
We voegen de balletjes toe aan de saus en koken alles samen nog 20 minuten.
5. Stap
We serveren de afgewerkte saus met pasta of rijst.