ADVERTENTIE

Bron :: undefined undefined from Getty Images

Tomatensoep met rijst

Traditionele tomatensoep met rijsttoevoeging. Perfect voor dagelijkse lunch of diner. Het bereiden ervan vereist geen ingewikkelde stappen en het eindresultaat zal zeker de liefhebbers van huisgemaakte gerechten verrukken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Soep

  • 6 Stuk Tomaten Toegevoegd aan
  • 1 stuk Ui Toegevoegd aan
  • 2 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepel olijfolie Toegevoegd aan
  • 112 liter groentebouillon Toegevoegd aan
  • 1 knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan

Rijst

  • 1 glas Rijst Toegevoegd aan
  • 2 Kop water Toegevoegd aan
  • 1 knijpen zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Bereid de ingrediënten voor. Was de tomaten, ui en knoflook. Pel de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in kwarten, snijd de ui fijn en duw de knoflook door de knoflookpers.

2. Stap

Verhit de olie in een koekenpan, voeg de ui en knoflook toe. Bak tot de ui glazig is.

3. Stap

Voeg de tomaten toe aan de pan, bak ze een paar minuten tot de tomaten zacht zijn.

4. Stap

Voeg groentebouillon toe, breng op smaak met zout en peper. Kook op middelhoog vuur gedurende ongeveer 30 minuten.

5. Stap

Breng water aan de kook voor de rijst, voeg zout en rijst toe. Kook volgens de instructies op de verpakking.

6. Stap

Mix de soep met een blender tot een gladde massa.

7. Stap

Serveer soep met toegevoegde gekookte rijst.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten