ADVERTENTIE

Tomatenspread met knoflook

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • verse tomaten Toegevoegd aan
  • 30 g mozzarella Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Geraspte mozzarella edam Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Philadelphia Luzerne Toegevoegd aan
  • 1 theelepel boter Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • knijpen gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

We zetten water aan de kook in een pan. Vervolgens doen we de tomaten in het kokende water en koken we ze tot de schil barst en begint te scheiden van de tomaat.

2. Stap

We select tomatoes, remove the skin and cut them in half. We allow the excess water to drain off and let them cool down.

3. Stap

Vervolgens pureer je dit in de blender en voeg je alle andere ingrediënten toe.

4. Stap

We maken een spread klaar.

5. Stap

Zet het een paar minuten voor het opdienen in de koelkast.

6. Stap

De spread is een beetje wateriger dan klassieke huisgemaakte spreads.

7. Stap

Je kunt naar smaak nog knoflook of groene paprika toevoegen.

8. Stap

Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten