ADVERTENTIE
Tomatenspread met knoflook
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- verse tomaten
- 30 g mozzarella
- 1 Lepel Geraspte mozzarella edam
- 1 Lepel Philadelphia Luzerne
- 1 theelepel boter
- 2 teentjes knoflook
- knijpen gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
10 min.
1. Stap
We zetten water aan de kook in een pan. Vervolgens doen we de tomaten in het kokende water en koken we ze tot de schil barst en begint te scheiden van de tomaat.
2. Stap
We select tomatoes, remove the skin and cut them in half. We allow the excess water to drain off and let them cool down.
3. Stap
Vervolgens pureer je dit in de blender en voeg je alle andere ingrediënten toe.
4. Stap
We maken een spread klaar.
5. Stap
Zet het een paar minuten voor het opdienen in de koelkast.
6. Stap
De spread is een beetje wateriger dan klassieke huisgemaakte spreads.
7. Stap
Je kunt naar smaak nog knoflook of groene paprika toevoegen.
8. Stap
Eet smakelijk!