ADVERTENTIE

Traditionele vlierbessiroop

Maak een verfrissende vlierbessiroop die perfect is voor de zomer.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 25 stukjes Basiskleuren Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Citroenen Toegevoegd aan
  • 1 kg suiker Toegevoegd aan
  • 1 l water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Reinig de basisbloemen van vuil en trek de grove stelen eraf.

2. Stap

Leg in een grote container vlierbloesems en de gesneden citroenen erop.

3. Stap

Kook het water en laat het afkoelen. Giet het dan over de bloemen en laat ze 24 uur rusten.

4. Stap

De volgende dag gieten we het water af en wringen we het goed uit.

5. Stap

We voegen suiker toe en koken het even.

6. Stap

Giet de warme siroop in flessen en bewaar op een donkere plaats.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten