ADVERTENTIE
Bron :: Mykola Lunov from Canva
Varkensgehakt met pasta
Recept voor een snelle lunch in de vorm van varkensgehakt met pasta.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Varkensgehakt
- 300 g pasta
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 150 ml Tomatensaus
- 100 g Kaas
- zout
- Zwarte peper
- olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en bak deze in een pan met olijfolie goudbruin. Ik heb gemerkt dat het handig is om de knoflook pas na de uien toe te voegen, zodat deze niet aanbakt en verbrandt.
2. Stap
Voeg het gehakt toe en laat het sudderen tot het helemaal gaar is.
3. Stap
Kook daarnaast de pasta in de pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik raad aan om een eetlepel zout aan het kokende water toe te voegen, dat geeft de pasta meer smaak.
4. Stap
Voeg de gekookte pasta toe aan de pan en meng met het vlees.
5. Stap
Voeg tomatensaus, zout en peper naar smaak toe en meng goed.
6. Stap
Bestrooi tot slot het vlees en de pasta met geraspte kaas en laat deze smelten.