ADVERTENTIE
Bron :: arfo from Getty Images
Varkenslapjes op champignons
Een smakelijk en eenvoudig gerecht van varkenslapjes en champignons, dat perfect past in elk menu. Dit is een gerecht dat alle vlees- en champignonliefhebbers zullen waarderen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdingrediënten
- 4 stuk Varkensvlees plakken
- 500 g Verse paddestoelen
- 2 stuk De Ui
- 4 kruidnagel knoflook
- 2 el olie
Kruiden en smaakstoffen
- 1 Artikel zout
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel Marjolein
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We reinigen en zouten de varkenssneden. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook.
2. Stap
We leggen de plakjes varkensvlees erbij en bakken ze aan beide kanten. Dan halen we ze uit de pan en laten ze rusten.
3. Stap
Voeg de gesneden champignons toe aan de pan, zout, kruid en bak ze. Voeg vervolgens het vlees terug toe aan de pan en verwarm alles samen.
4. Stap
Tot slot bestrooien met marjolein en serveren met een bijgerecht naar keuze.