ADVERTENTIE
Bron :: nicolata-bratosins-images from Canva
Varkensrollade met gedroogde tomaten
Een smakelijke varkensrollade gevuld met een uitzonderlijke combinatie van gedroogde tomaten, mozzarella en groene pesto bestrooid met verse kruiden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Roulade
- 600 g Kalkoen dij
- 100 g gedroogde tomaten
- 200 g mozzarella
- 2 el Groene pesto
- 2 kruidnagel knoflook
- 2 el olijfolie
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Sieraad
- 2 el Verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn)
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de kalkoen dij, droog het en snijd het in dunne plakjes. Bestrijk elk plakje met groene pesto.
2. Stap
Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg de tomaten en mozzarella op de kalkoenplakjes.
3. Stap
Rol de plakjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak de opgerolde kalkoenplakjes in een pan met 2 eetlepels olijfolie en teentjes knoflook.
4. Stap
Zout en peper ze. Plaats de geroosterde rollades in de oven en bak gedurende 30 minuten.
5. Stap
Bestrooi de rollade met verse kruiden voordat u deze serveert.