ADVERTENTIE
Bron :: Antonio_Sanchez from Getty Images
Varkensvlees in tomatensaus
Een uitstekend recept voor zacht varkensvlees in heerlijke tomatensaus.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g varkensvlees
- 1 plechovka Tomaten in saus
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 Artikel plantaardige olie
- 1 Artikel zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Snijd het vlees in kleinere stukken en zout het. Verhit de olie in de pan en bak het vlees goudbruin.
2. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en voeg ze toe aan het vlees. Bak totdat de ui glazig is.
3. Stap
Voeg de gesneden courgette en blik tomaten toe. Roer alles goed door elkaar, voeg kruiden toe en laat het ongeveer 30 minuten sudderen met de deksel erop.
4. Stap
Serveer met rijst, pasta of brood. Eet smakelijk!