ADVERTENTIE

Bron :: Antonio_Sanchez from Getty Images

Varkensvlees in tomatensaus

Een uitstekend recept voor zacht varkensvlees in heerlijke tomatensaus.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 1 plechovka Tomaten in saus Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Artikel plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Snijd het vlees in kleinere stukken en zout het. Verhit de olie in de pan en bak het vlees goudbruin.

2. Stap

Snijd de ui en knoflook fijn en voeg ze toe aan het vlees. Bak totdat de ui glazig is.

3. Stap

Voeg de gesneden courgette en blik tomaten toe. Roer alles goed door elkaar, voeg kruiden toe en laat het ongeveer 30 minuten sudderen met de deksel erop.

4. Stap

Serveer met rijst, pasta of brood. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten