ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Varkensvlees met asperges
Dit recept is ideaal voor liefhebbers van vlees en groenten. Varkensvlees in combinatie met asperges en bloemkool biedt een uitstekende gastronomische ervaring.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Varkensvlees
- 500 g varkensvlees
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 plakken De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
Groenten
- 1 stukjes Asperges
- 1 stukjes bloemkool
- 2 lepels olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We snijden het varkensvlees in stukjes en kruiden het met zout en peper.
2. Stap
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
3. Stap
We voegen gesneden varkensvlees toe en bakken het aan elke kant.
4. Stap
We voegen de gesneden asperges en bloemkool toe en sudderen het gedurende 15 minuten onder een deksel.
5. Stap
We serveren met rijst.