ADVERTENTIE

Bron :: arfo from Getty Images

Varkensvlees met champignons

Recept voor Varkensvlees in room met champignons.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Van varkensvlees Toegevoegd aan
  • 500 g Paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 3 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 200 ml Kookroom Toegevoegd aan
  • Zout en gemalen zwarte peper naar smaak Toegevoegd aan
  • 2 el Oliën Toegevoegd aan
  • Peterselie voor garnering Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Was, droog en snijd het vlees in kleinere stukken of plakjes. Kruid met peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak het vlees aan elke kant goed bruin. Dit is heel belangrijk voor de sappigheid van het vlees en mag niet worden weggelaten.

2. Stap

Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Voeg toe aan het vlees en laat even sudderen.

3. Stap

Was, droog en snijd de champignons in plakjes. Voeg ze toe aan de pan met het vlees en de uien. Laat sudderen tot de champignons hun water afgeven.

4. Stap

Voeg als laatste de room toe, roer en kook nog even door tot het zacht is. Serveer gegarneerd met peterselie.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Varkensvlees met champignons

Recept voor Varkensvlees in room met champignons.

90
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Was, droog en snijd het vlees in kleinere stukken of plakjes. Kruid met peper en zout. Verhit de olie in een pan en bak het vlees aan elke kant goed bruin. Dit is heel belangrijk voor de sappigheid van het vlees en mag niet worden weggelaten.

2. Stap

Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Voeg toe aan het vlees en laat even sudderen.

3. Stap

Was, droog en snijd de champignons in plakjes. Voeg ze toe aan de pan met het vlees en de uien. Laat sudderen tot de champignons hun water afgeven.

4. Stap

Voeg als laatste de room toe, roer en kook nog even door tot het zacht is. Serveer gegarneerd met peterselie.

Ingrediënten
500 g
Van varkensvlees
500 g
Paddenstoelen
1 stuk
De Ui
3 kruidnagel
Knoflook
200 ml
Kookroom
Zout en gemalen zwarte peper naar smaak
2 el
Oliën
Peterselie voor garnering