ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Varkensvlees met knoedel

Recept voor ons varkensvlees met roomsaus en knoedel.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees en groenten

  • 600 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • Rijst Toegevoegd aan

Saus

  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Meel Toegevoegd aan

Knödel

  • 500 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 270 ml water Toegevoegd aan
  • 1 en kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 1 en Zout Toegevoegd aan
  • 2 en olie Toegevoegd aan
  • 20 g Gist Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Snijd het vlees in kleinere stukjes en bak het in olie. Voeg gesneden wortel, erwten en ui toe. Giet dan water over en laat het sudderen.

2. Stap

Bereid de saus met room en bloem. Roer de bloem op de pan, voeg er room aan toe en kook het terwijl je blijft roeren, totdat het verdikt.

3. Stap

Giet het gestoofde vlees met groenten over met roomsaus en laat het nog even stoven.

4. Stap

Knoedel - in een kom mengen we warm water met suiker, zout, olie, gist, ei en meel.

5. Stap

We mengen het deeg, dat we laten rijzen op een warme plek, bedekt met een doek.

6. Stap

Daarna verdelen we het deeg in 2 delen en vormen we er knoedels van.

7. Stap

We laten het nog even rijzen en stomen het 20 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten