ADVERTENTIE
Bron :: FB: Jedlo je krásne
Varkensvlees met knoedel
Recept voor ons varkensvlees met roomsaus en knoedel.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees en groenten
- 600 g varkensvlees
- 2 stukjes wortelen
- 1 stukjes De Ui
- Rijst
Saus
- 200 ml kookroom
- 1 Artikel Meel
Knödel
- 500 g halfgrove bloem
- 3 stukjes Eieren
- 270 ml water
- 1 en kristalsuiker
- 1 en Zout
- 2 en olie
- 20 g Gist
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Snijd het vlees in kleinere stukjes en bak het in olie. Voeg gesneden wortel, erwten en ui toe. Giet dan water over en laat het sudderen.
2. Stap
Bereid de saus met room en bloem. Roer de bloem op de pan, voeg er room aan toe en kook het terwijl je blijft roeren, totdat het verdikt.
3. Stap
Giet het gestoofde vlees met groenten over met roomsaus en laat het nog even stoven.
4. Stap
Knoedel - in een kom mengen we warm water met suiker, zout, olie, gist, ei en meel.
5. Stap
We mengen het deeg, dat we laten rijzen op een warme plek, bedekt met een doek.
6. Stap
Daarna verdelen we het deeg in 2 delen en vormen we er knoedels van.
7. Stap
We laten het nog even rijzen en stomen het 20 minuten.