ADVERTENTIE
Bron :: arfo from Getty Images
Varkensvlees op champignons
Recept voor het perfecte varkensvlees met champignons en jus.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g Van varkensvlees
- 250 g Champignon
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 el Meel
- 500 ml Runderbouillon
- zout
- komijn
- Zwarte peper
- 1 el Plantaardige olie
- suiker
- azijn
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
75 min.
1. Stap
Snijd het vlees in blokjes en kruid met zout. Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
2. Stap
Verhit de olie in een koekenpan en voeg de fijngesneden ui en knoflook toe.
3. Stap
Als de uien goudbruin kleuren, voeg je het vlees toe en bak je het bruin.
4. Stap
Voeg dan de gesneden champignons, komijn en een beetje peper toe en giet de bouillon over alles.
5. Stap
Laat het vlees ongeveer een uur sudderen. Voeg dan de in water opgeloste bloem toe, roer en laat nog even sudderen.
6. Stap
Breng op smaak met zout, suiker en azijn.