Bron :: papin from Getty Images
Varkensvlees op paprika
Lekker en relatief snel bereid varkensvlees op paprika, dat heerlijk smaakt voor het hele gezin.
Ingrediënten
- 600 g Van varkensvlees
- 1 stuk grote ui
- 1 stuk Grote peper
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 el Gehakt zoet paprikapoeder
- 2 el Oliën
- Zout, gemalen zwarte peper
- Een beetje water of bouillon
Laatste folders
Procedure
Snijd het vlees in kleinere blokjes en bestrooi het met zout en peper. Doe dit meteen aan het begin zodat het vlees genoeg tijd heeft om alle smaken op te nemen.
Snijd de ui in blokjes en bak deze in een koekenpan met een beetje olie goudbruin. Deze stap is belangrijk om de volle smaak van dit gerecht te creëren.
Voeg het vlees toe en schroei het aan elke kant dicht.
Voeg de gehakte paprika en gemalen peper toe en meng met de rest van de ingrediënten in de pan. Het is goed om het vlees even te laten sudderen met de paprika.
Bedek met een beetje water of bouillon en laat ongeveer 40 minuten sudderen onder een deksel. Als je thuis een slowcooker hebt, kun je die gebruiken.
Controleer tijdens het stoven regelmatig het vloeistofniveau in de pan en voeg indien nodig meer water of bouillon toe.