ADVERTENTIE
Bron :: Taiftin from Getty Images
Varkensvlees op zuurkool
Knapperig varkensvlees gebakken met zuurkool.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken Varkenskarbonade
- 500 gram zuurkool
- 2 Stukken De Ui
- 2 Stukken Knoflookteentjes
- 2 theelepels Zoete paprika
Kruiden en olie
- 2 theelepels zout en peper
- 2 eetlepels plantaardige olie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Stap
Verhit plantaardige olie in een pan en bak er de varkenskarbonades aan beide zijden in. Leg de gebakken karbonades op een papieren servet.
3. Stap
Bak de gesneden ui goudbruin in dezelfde pan. Voeg de gesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten.
4. Stap
Voeg de zuurkool toe en kook nog 5 minuten. Voeg dan de paprika, zout, gemalen zwarte peper toe en meng goed.
5. Stap
Plaats zuurkool in de braadpan, voeg daar het karbonade aan toe en bak samen ongeveer 60 minuten.