ADVERTENTIE

Varkensvlees perkelt

Onze favoriete varkensvlees perkelt

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 750 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 1 De Ui Toegevoegd aan
  • 1 el reuzel Toegevoegd aan
  • Gekruid Gebakken Varkensvlees Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • paprikapoeder - zoet Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • komijn Toegevoegd aan
  • Paprika Toegevoegd aan
  • kerstomaten Toegevoegd aan
  • 1 aardappel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

We snijden de ui fijntjes en bakken deze glazig in vet. Vervolgens voegen we het gewassen vlees toe, gesneden in blokjes, en bakken we het samen met de ui zodat het 'dichtschroeit'.

2. Stap

We voegen gehakte knoflook, rode paprika, varkensgebakken kruiden, komijn toe en gieten er een beetje water overheen.

3. Stap

Maïsko ruikt heerlijk als je er tomaat en paprika aan toevoegt. 1-2 cherrytomaten en ongeveer 1/3 paprika is voldoende. Als de tomaten gaar zijn, verwijder ik de tomatenschillen, maar als je ze niet erg vindt, laat ze dan zitten.

4. Stap

Ik voeg zout toe als de boter half gaar is en verdik de klaargemaakte goulash met geraspte aardappel. Het smaakt fantastisch met elke bijgerecht.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten