ADVERTENTIE

Bron :: Karisssa from Getty Images

Vleesmengsel voor spaghetti

Dit vleesmengsel is een klassieke toevoeging aan spaghetti. Het combineert goed met Parmezaanse kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 400 g tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes selderij Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Bak het vlees in olijfolie. Voeg gesneden ui, knoflook, wortel en selderij toe. Bak tot het goudbruin is.

2. Stap

Voeg de tomatenpuree, zout en peper toe.

3. Stap

Kook het gehaktmengsel voor spaghetti gedurende 40 minuten op matig vuur.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Gebak

205 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten