ADVERTENTIE
Bron :: dream79 from Canva
Volgraan roggebrood uit de thuisbakkerij
Recept voor volkoren roggebrood uit een thuisbakkerij, ideaal voor het ontbijt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 500 g Volkoren roggemeel
- 10 g gedroogde gist
- 10 g kristalsuiker
- 10 g Zeezout
- 320 ml water
- Zout
- Zonnebloempitten
- Lijnzaad
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
210 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 230 °C.
2. Stap
Doe alle ingrediënten voor het deeg in de aangegeven volgorde in de bak van de broodbakmachine en start het programma voor volkorenbrood.
3. Stap
Na het verwijderen van het brood uit de bakkerij laten we het afkoelen op een rooster.
4. Stap
Brood is het beste om te consumeren op de dag van bakken, maar het kan worden bewaard in een luchtdichte container voor meerdere dagen.