ADVERTENTIE

Bron :: NoirChocolate from Getty Images

Worteltaart met mascarpone en kwark

Worteltaart met mascarpone en kwark is de perfecte keuze voor iedereen die graag iets lekkers en gezonds trakteert.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 400 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 200 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 200 g wortelen Toegevoegd aan
  • 250 g boter Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Kaneel Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 250 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 150 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortel op een rasp.

2. Stap

Meng in een grote kom bloem, suiker, wortel, boter, eieren en kaneel goed door elkaar tot het mengsel glad is.

3. Stap

In een andere kom, meng de kwark, mascarpone, suiker en vanillesuiker tot alles gecombineerd is.

4. Stap

Bak de taart in de oven voor 45 tot 50 minuten, of tot hij klaar is.

5. Stap

Laat de taart volledig afkoelen, bestrijk hem met de vulling en serveer.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten