ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/-R-eAtWRxZpCOR4Zy1ZX/b409d7b8757432ee10d8e6a154fc78.jpeg)
Zelfgemaakt ijs in een gezondere versie
Eenvoudige bereiding van zelfgemaakt ijs
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 300 g Meng bosvruchten
- 2 el Honing
- 1⁄2 citroensap
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
We ontdooien het fruit gedeeltelijk, doen het in de blender, voegen honing en citroensap toe. We mengen het, doen het in een container die we vervolgens sluiten en zetten het in de vriezer om te bevriezen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Zelfgemaakt ijs in een gezondere versie
Eenvoudige bereiding van zelfgemaakt ijs
20
Notulen4
Aantal portiesProcedure
We ontdooien het fruit gedeeltelijk, doen het in de blender, voegen honing en citroensap toe. We mengen het, doen het in een container die we vervolgens sluiten en zetten het in de vriezer om te bevriezen.
Ingrediënten
300 g
Meng bosvruchten
2 el
Honing
1⁄2
citroensap
Hoe heb je dit recept gemaakt?