ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: RitaE
Zelfgemaakte Geroosterde Eend Volgens Grootmoeder
Een traditioneel recept voor geroosterde eend, zoals onze grootmoeder dat vroeger maakte. Smaakvol, sappig en kruidig, ideaal voor een familiefeest op zondag.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Eend en marinade
- 1 stukjes Eend
- 2 stukjes De Ui
- 3 stukjes knoflook
- 2 el gemalen rode peper
- 1 Artikel zout en peper
- 2 el olie
Bijlage
- 1 el olie
- 1 Artikel zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
210 min.
1. Stap
Bereid en maak de eend schoon, spoel hem af en droog hem.
2. Stap
Pel en snijd de uien en knoflook in kleinere stukjes. Meng ze in een kom met alle kruiden en olie.
3. Stap
Smeer dit mengsel op de eend en laat het minstens 3 uur rusten, maar bij voorkeur de hele nacht.
4. Stap
Zout de eend voor het bakken en plaats in een voorverwarmde oven op 180°C. Bak gedurende 3 uur.