ADVERTENTIE
Bron :: homydesign from Getty Images
Aardbeientaart van biscuitdeeg
Een smakelijke zomerse aardbeientaart bereid uit biscuitdeeg.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Vaak
- 200 g Meel
- 150 g boter
- 50 g suiker
- 1 stukjes Groot ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 500 g verse aardbeien
- 200 g suiker
- 1 verpakking Gelatinepoeder
- slagroom
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Deeg: meng alle ingrediënten samen en kneed tot een deeg. Giet het in een taartvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.
2. Stap
Inhoud: Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes en laat ze ongeveer 15 minuten koken met suiker, tot de suiker is opgelost en de aardbeien hun sap hebben vrijgegeven. Voeg dan de gelatine toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur staan.
3. Stap
Smeer de opgeklopte slagroom op het lichaam en leg er de aardbeien op.
4. Stap
Herhaal 2 keer en versier de taart met aardbeien.