ADVERTENTIE
Bron :: Timolina from Canva
Appeltaart met karamel
Deze appeltaart met karamel is een geweldige manier om gewone appels om te toveren in iets geweldigs.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Mand
- 200 g gewoon meel
- 125 g boter
- 1 stukjes ei
- 80 g suiker
- 1 en Bakpoeder
Inhoud
- 4 stukjes Appels
- 100 g suiker
- 1 en Kaneel
Karamel
- 200 g suiker
- 100 ml Slagroom
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Stap
Meng in een kom de bloem, boter, ei, suiker en bakpoeder. Werk het deeg uit en laat het rusten in de koelkast.
3. Stap
Inhoud: Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine dunne blokjes. Voeg suiker en kaneel toe en laat rusten.
4. Stap
We bakken vaak 40 minuten in de oven.
5. Stap
Karamel: Smelt de suiker in een pan, voeg de room toe en roer tot de suiker volledig is opgelost.
6. Stap
Op de gebakken taart leggen we appels en gieten we ze over met karamel.