ADVERTENTIE

Bron :: Timolina from Canva

Appeltaart met karamel

Deze appeltaart met karamel is een geweldige manier om gewone appels om te toveren in iets geweldigs.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Mand

  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 80 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 en Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 4 stukjes Appels Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 en Kaneel Toegevoegd aan

Karamel

  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 ml Slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Stap

Meng in een kom de bloem, boter, ei, suiker en bakpoeder. Werk het deeg uit en laat het rusten in de koelkast.

3. Stap

Inhoud: Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine dunne blokjes. Voeg suiker en kaneel toe en laat rusten.

4. Stap

We bakken vaak 40 minuten in de oven.

5. Stap

Karamel: Smelt de suiker in een pan, voeg de room toe en roer tot de suiker volledig is opgelost.

6. Stap

Op de gebakken taart leggen we appels en gieten we ze over met karamel.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten