ADVERTENTIE

Bron :: tyasindayanti from Canva

Bananas in beslag

Zoete, knapperige en smakelijke bananen in beslag, dit is een perfect dessertvoorstel. Bananen worden gewikkeld in een licht zoet deeg, vervolgens gefrituurd tot ze goudbruin zijn. Dit dessert is niet alleen heerlijk, maar ook snel en makkelijk te bereiden. Proberen!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Bananen

  • 4 Stuk bananen Toegevoegd aan

Taart

  • 1 glas Bloem Toegevoegd aan
  • 1 glas water Toegevoegd aan
  • 2 lepels suiker Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan

Gereedschap

  • chocoladeglazuur Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Bereid de bananen voor. Schil ze en snijd ze in de lengte doormidden.

2. Stap

Bereid het deeg voor. Meng in een kom bloem, water, suiker en zout tot een glad deeg.

3. Stap

Wikkel de helft van de banaan in beslag en bak dan op middelhoog vuur tot ze aan elke kant goudbruin zijn.

4. Stap

Laat de bananen uitlekken van overtollig vet op een keukenhanddoek.

5. Stap

Besprenkel de bananen met de chocoladesaus voordat je het serveert.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten