ADVERTENTIE
Bron :: tyasindayanti from Canva
Bananas in beslag
Zoete, knapperige en smakelijke bananen in beslag, dit is een perfect dessertvoorstel. Bananen worden gewikkeld in een licht zoet deeg, vervolgens gefrituurd tot ze goudbruin zijn. Dit dessert is niet alleen heerlijk, maar ook snel en makkelijk te bereiden. Proberen!
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Bananen
- 4 Stuk bananen
Taart
- 1 glas Bloem
- 1 glas water
- 2 lepels suiker
- zout
Gereedschap
- chocoladeglazuur
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Bereid de bananen voor. Schil ze en snijd ze in de lengte doormidden.
2. Stap
Bereid het deeg voor. Meng in een kom bloem, water, suiker en zout tot een glad deeg.
3. Stap
Wikkel de helft van de banaan in beslag en bak dan op middelhoog vuur tot ze aan elke kant goudbruin zijn.
4. Stap
Laat de bananen uitlekken van overtollig vet op een keukenhanddoek.
5. Stap
Besprenkel de bananen met de chocoladesaus voordat je het serveert.