ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: Ekologiskt_Skafferi

Basilicum Pesto

Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 mokken Verse basilicumbladeren Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 12 mok Geroosterde pijnboompitten Toegevoegd aan
  • 12 mok Geraspte Parmezaanse kaas Toegevoegd aan
  • 12 mok Olijfolie Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.

2. Stap

Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.

3. Stap

Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.

4. Stap

Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.

5. Stap

Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten