ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: Ekologiskt_Skafferi
Basilicum Pesto
Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 mokken Verse basilicumbladeren
- 2 kruidnagel knoflook
- 1⁄2 mok Geroosterde pijnboompitten
- 1⁄2 mok Geraspte Parmezaanse kaas
- 1⁄2 mok Olijfolie
- korrel zout
- gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
10 min.
1. Stap
Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.
2. Stap
Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.
3. Stap
Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.
4. Stap
Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.
5. Stap
Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.