ADVERTENTIE
Bron :: harashchenkoalexandra from Canva
Biscuit Cacaodeeg
Dit biscuit cacaodeeg is ideaal voor verschillende soorten taarten en gebakjes.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 6 stuk Grote eieren
- 180 g Suiker
- 150 g Glad meel
- 30 g Cacaopoeder
- 5 el Olie
- citroensap
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Splits de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de dooiers op met de helft van de suiker tot ze lichter worden.
2. Stap
Klop de eiwitten stijf met citroensap, voeg geleidelijk de resterende suiker toe en klop tot er stevige pieken vormen.
3. Stap
Meng gezeefde meel gemengd met cacao en olie door het eimengsel.
4. Stap
Meng ten slotte gemakkelijk het eiwitschuim in.
5. Stap
Bekleed de taartvorm met bakpapier, giet het deeg erin, dat ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden wordt gebakken.