ADVERTENTIE

Bron :: harashchenkoalexandra from Canva

Biscuit Cacaodeeg

Dit biscuit cacaodeeg is ideaal voor verschillende soorten taarten en gebakjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 6 stuk Grote eieren Toegevoegd aan
  • 180 g Suiker Toegevoegd aan
  • 150 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 30 g Cacaopoeder Toegevoegd aan
  • 5 el Olie Toegevoegd aan
  • citroensap Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Splits de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de dooiers op met de helft van de suiker tot ze lichter worden.

2. Stap

Klop de eiwitten stijf met citroensap, voeg geleidelijk de resterende suiker toe en klop tot er stevige pieken vormen.

3. Stap

Meng gezeefde meel gemengd met cacao en olie door het eimengsel.

4. Stap

Meng ten slotte gemakkelijk het eiwitschuim in.

5. Stap

Bekleed de taartvorm met bakpapier, giet het deeg erin, dat ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden wordt gebakken.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten