ADVERTENTIE
Bron :: imagedepotpro from Getty Image Signature
Biscuitdeeg zonder wegen
Een eenvoudig recept voor biscuitdeeg zonder de noodzaak om ingrediënten te wegen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 5 stukjes ei
- 10 el lauw water
- 10 el suiker
- 10 el halfgrove bloem
- 1 el Bakpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We breken de eieren en scheiden de eiwitten van de dooiers.
2. Stap
We kloppen de dooiers met suiker en water tot schuim.
3. Stap
Klop het eiwit tot stijf schuim.
4. Stap
In een kom mengen we het meel met het bakpoeder en voegen we het geleidelijk toe aan de dooiers.
5. Stap
Voeg ten slotte met de hand sneeuw toe.
6. Stap
We gieten het beslag vaak op een ingevette bakplaat en bakken ongeveer 20 minuten op 180 graden.