ADVERTENTIE

Bron :: imagedepotpro from Getty Image Signature

Biscuitdeeg zonder wegen

Een eenvoudig recept voor biscuitdeeg zonder de noodzaak om ingrediënten te wegen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 5 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 10 el lauw water Toegevoegd aan
  • 10 el suiker Toegevoegd aan
  • 10 el halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 1 el Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We breken de eieren en scheiden de eiwitten van de dooiers.

2. Stap

We kloppen de dooiers met suiker en water tot schuim.

3. Stap

Klop het eiwit tot stijf schuim.

4. Stap

In een kom mengen we het meel met het bakpoeder en voegen we het geleidelijk toe aan de dooiers.

5. Stap

Voeg ten slotte met de hand sneeuw toe.

6. Stap

We gieten het beslag vaak op een ingevette bakplaat en bakken ongeveer 20 minuten op 180 graden.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten