ADVERTENTIE

Bron :: imagedepotpro from Getty Image Signature

Biscuitdeeg zonder wegen

Een eenvoudig recept voor biscuitdeeg zonder de noodzaak om ingrediënten te wegen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 5 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 10 el lauw water Toegevoegd aan
  • 10 el suiker Toegevoegd aan
  • 10 el halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 1 el Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We breken de eieren en scheiden de eiwitten van de dooiers.

2. Stap

We kloppen de dooiers met suiker en water tot schuim.

3. Stap

Klop het eiwit tot stijf schuim.

4. Stap

In een kom mengen we het meel met het bakpoeder en voegen we het geleidelijk toe aan de dooiers.

5. Stap

Voeg ten slotte met de hand sneeuw toe.

6. Stap

We gieten het beslag vaak op een ingevette bakplaat en bakken ongeveer 20 minuten op 180 graden.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten