Borsjt van selderijstengels
Een iets aangepaste versie van de gewone soep genaamd Borsjt. Ik heb de kool vervangen door selderijstengels en ik moet zeggen dat het geweldig smaakte.
Ingrediënten
- 2 De Ui Tangen
- 5 Aardappelen
- 1 Tekst van knolselderij
- 2 Wortelen
- 2 Peterselie
- vegeta
- 3 zout Laurierbladeren
- zure room
- Kokosolie hoeft niet te zijn
- De borsjt balsemien hoeft niet te zijn
Laatste folders
Procedure
Snijd de ui, wortel en peterselie en bak ze in kokosolie. Zodra het mengsel goed is gebakken, voegen we zout, bouillonpoeder, laurierblad en eventueel andere kruiden naar smaak toe. We gieten er water in tot halverwege de pan. Voeg de geschilde en blokjes gesneden bieten toe, en aan het einde van het koken, als de groenten bijna klaar zijn, voegen we stengel bleekselderij en aardappelen toe. We laten alles samen koken en halen het dan van het vuur.
We serveren in kommen, versieren en brengen op smaak met zure room aan het eind. Wij houden daar zo van.
Als u bekend bent met kruiden en u weet het JUISTE Weegbree Sosnowski te verzamelen, voeg het dan toe aan het koken. Het is typisch voor de Russische keuken.
De soep smaakt geweldig, zelfs koud is het verfrissend.
Eet smakelijk :-)