ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Boter Gnocchi
Een klassiek recept voor botergnocchi, dat elke liefhebber van traditionele keuken zal boeien. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Halušky
- 500 g Aardappelen
- 300 g gewoon meel
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Zout
Botersaus
- 100 g boter
- 1 kruidnagel knoflook
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Halušky: Schil de aardappelen en rasp ze op een fijne rasp. Voeg bloem, eieren en zout toe, meng en maak het deeg.
2. Stap
Van het gecreëerde deeg met behulp van een halušky-maken of rasp, maken we halušky die we in kokend gezouten water stoppen. We koken ongeveer 5 minuten, totdat ze naar de oppervlakte komen.
3. Stap
We smelten boter in een pan, voegen geplette knoflook toe en roosteren het kort.
4. Stap
We laten de gekookte halušky uitlekken en mengen deze met de botersaus.
5. Stap
Wij serveren het warm.