ADVERTENTIE

Bron :: Liudmila Chernetska from Getty Images

Chocolade biscuit

Recept voor een luchtige chocolade biscuit, die geschikt is voor taarten of cakes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 6 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 50 g cacao Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 50 g chocolade Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Scheid de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de eiwitten op tot een schuim, voeg geleidelijk suiker toe en klop tot stijf.

2. Stap

Voeg de dooiers, meel, gesmolten chocolade, cacao en bakpoeder toe aan de opgeklopte eiwitten. Meng goed.

3. Stap

Giet het deeg vaak op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de cake ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten