ADVERTENTIE
Bron :: Sonda Stefan's Images from Canva
Chocolade-cacaoglazuur
De beste cacao chocolade glazuur. Het is heerlijk veelzijdig - het is perfect voor bundt cakes, broodjes of cupcakes.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 200 g Griessuiker
- 50 g Cacao
- 125 ml Wateren
- 125 g Boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
Meng de suiker en cacao in een steelpan en meng ze goed voordat je de andere ingrediënten toevoegt om klonters te voorkomen.
2. Stap
Voeg dan water toe en kook het op laag vuur onder voortdurend roeren. Het is belangrijk om het glazuur heel langzaam te laten koken, anders kan het aanbranden.
3. Stap
Kook ongeveer 5 minuten tot de suiker is opgelost.
4. Stap
Haal de steelpan dan van het vuur en roer de boter erdoor, die werkt als een geweldige verzachter en maakt het glazuur mooi glanzend.
5. Stap
Laat de boter en cacao samenkomen en het glazuur is klaar.