ADVERTENTIE
Courgette Risotto
Courgette risotto vol van smaak en geur, dat is de ideale keuze voor zomeravonden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stukjes courgette
- 200 g Rijst
- 50 g parmezaan
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 11⁄2 l Groentesoep
- 2 el olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd ze in blokjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
2. Stap
Bak de ui in olijfolie in een pan, voeg knoflook en rijst toe. Bak alles samen een tijdje.
3. Stap
Voeg vervolgens de bouillon toe en kook op middelhoog vuur totdat de rijst alle vloeistof heeft opgenomen. Roer de rijst af en toe tijdens het koken.
4. Stap
Wanneer de rijst bijna gaar is, voegen we de gesneden courgette toe en koken we nog 10 minuten, tot de courgette zacht is.
5. Stap
Ten slotte voegen we geraspte Parmezaanse kaas toe en roeren we de risotto goed door elkaar, zodat de kaas smelt.