ADVERTENTIE
Bron :: elena_hramowa for Getty Images
Courgette-Spaghetti met Knoflook en Parmezaan
Dit eenvoudige en heerlijke recept combineert courgette-spaghetti, ook bekend als zoodles, met de rijke smaken van knoflook en parmezaan. Dit gerecht is licht, gezond en perfect voor een snelle, vegetarische maaltijd.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 groot courgette
- 2 teentjes knoflook
- 1⁄2 Kop Geraspte Parmezaanse kaas
- 2 Eetlepel olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Om de courgette spaghetti te koken, bereidt u de courgette met een spiraalsnijder voor op spaghetti.
2. Stap
Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de gehakte knoflook toe. Kook het tot het goudbruin is.
3. Stap
Voeg de courgette spaghetti toe en kook deze 2-3 minuten tot ze zacht zijn.
4. Stap
Haal de pan van het vuur en roer de geraspte Parmezaanse kaas erdoor.
5. Stap
Serveer de courgette-spaghetti onmiddellijk, gegarneerd met wat meer Parmezaanse kaas en eventueel verse kruiden.