Bron :: Oleksandr Prokopenko from Canva
Crepe alla Nutella
Een heerlijk recept voor crepes gevuld met Nutella hazelnootcrème. Perfect voor het ontbijt of voor een smakelijk tussendoortje.
Ingrediënten
Pannenkoek
- 250 g Meel
- 500 ml melk
- 2 eenheid Eieren
- 50 g boter
- 1 knijpen Gereedschap
Vulling
- 200 g Nutella
Laatste folders
Procedure
In een grote kom, meng de bloem en het zout. In een andere kom, klop de eieren en voeg de melk toe. Giet langzaam het eimelkmengsel in de kom met de bloem, blijf continu roeren om klontjes te voorkomen.
Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Giet een pollepel beslag in de pan, kantel het zodat het beslag de hele oppervlakte bedekt. Bak tot de randen makkelijk loskomen met een spatel, ongeveer 2 minuten. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 minuten. Herhaal met de rest van het beslag.
Smeer een eetlepel Nutella op elke pannenkoek. Vouw de pannenkoeken doormidden en vervolgens in kwarten. Serveer onmiddellijk.