ADVERTENTIE

Bron :: 500 from Getty Images

De beste taartbodem

Een uitstekende en gemakkelijk te bereiden taartbodem, perfect voor al uw taarten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Stap

Meng in een kom de suiker en eieren tot een gladde massa.

3. Stap

Voeg de boter toe en roer perfect.

4. Stap

Voeg langzaam de bloem gemengd met bakpoeder toe.

5. Stap

Verdeel het mengsel in een taartvorm.

6. Stap

Bak in een voorverwarmde oven voor 45 minuten.

7. Stap

Laat de taartbodem volledig afkoelen voordat je hem als basis voor de taart gebruikt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten