ADVERTENTIE
De Beste Worteltaart
Zacht en smakelijk
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Ingrediënten
- 100 g geraspte wortelen
- 65 g gewoon meel
- 3 ei
- 20 g kokossuiker
- 1⁄2 Pakket bakpoeder
- 3 lepels Van vochtig water
- 3 eetlepel raapzaadolie
- 1 eetlepel citroensap
Voor het bestrooien
- Jam om te smeren
- kokosnoot
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Ik gebruikte een ronde vorm met een diameter van 26 cm.
2. Stap
We kloppen de eieren met suiker.
3. Stap
We voegen olie, water en citroensap toe en roeren.
4. Stap
Voeg vervolgens de geraspte wortel in huur toe en roer.
5. Stap
Voeg tenslotte gladde bloem toe (ik gebruikte banaan) en bakpoeder.
6. Stap
We bedekken de vorm met bakpapier en gieten het deeg erin.
7. Stap
Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180/30 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
8. Stap
We kiezen en laten afkoelen.
9. Stap
Ik heb de top bedekt met abrikozenjam en bestrooid met kokosnoot.
10. Stap
Ik raad aan om een kleinere vorm te gebruiken zodat de taart iets hoger zal zijn. Of je kan een muffinvorm gebruiken.
11. Stap
Eet smakelijk!